ΣΠΙΤΙΚΗ ΓΚΡΑΝΟΛΑ
ΣΠΙΤΙΚΗ GRANOLA
- 1 φλτζ. νιφάδες βρώμης
- 1,5 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. ξηροί καρποί
- Ανακατέψτε τα υλικά μεταξύ τους, πρώτα τα στερεά και έπειτα τα υγρά.
- Προσθέστε γεύσεις της αρεσκείας σας (ινδοκάρυδο, εκχύλισμα βανίλιας, ξύσμα πορτοκαλιού ή τριμμένη σοκολάτα)
- Ψήστε στη λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Αποθηκεύστε τη granola στο ψυγείο.