ΣΠΙΤΙΚΗ ΓΚΡΑΝΟΛΑ

ΣΠΙΤΙΚΗ ΓΚΡΑΝΟΛΑ

ΣΠΙΤΙΚΗ GRANOLA

  • 1 φλτζ. νιφάδες βρώμης
  • 1,5 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 4 κ.σ. ξηροί καρποί
  1. Ανακατέψτε τα υλικά μεταξύ τους, πρώτα τα στερεά και έπειτα τα υγρά.
  2. Προσθέστε γεύσεις της αρεσκείας σας (ινδοκάρυδο, εκχύλισμα βανίλιας, ξύσμα πορτοκαλιού ή τριμμένη σοκολάτα)
  3. Ψήστε στη λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
  4. Αποθηκεύστε τη granola στο ψυγείο.