ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
375 kcals/μερίδα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
- 375g κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 25g βούτυρο αγελάδας
- 25g corn flour
- 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου ή γάλα από κάσιους
- αλάτι και πιπέρι
- 50g τριμμένη παρμεζάνα
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο, προσθέστε τα κρεμμύδια και αφήστε τα να μαλακώσουν για 8 με 10 λεπτά. Προσθέστε το corn flour και έπειτα το γάλα σε μικρές δόσεις ανακατεύοντας καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Έπειτα προσθέστε την παρμεζάνα και σερβίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.