Ginger warmer
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 60kcals/μερίδα
- 1 κ.γ. στέβια
- 1 κ.γ. ξύσμα από τζίντζερ
- 500ml χυμός μήλου χωρίς ζάχαρη
- 250ml χυμός πορτοκάλι
- 250ml νερό
- αστεροειδής γλυκάνισος ή sticks κανέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, αναμιγνύετε τη στέβια, το ξύσμα από το τζίντζερ και το νερό. Προσθέτετε το χυμό μήλου και το χυμό πορτοκαλιού και αφήνετε το μείγμα να πάρει μία βράση. Σερβίρετε ζεστό και διακοσμήστε με αστεροειδή γλυκάνισο ή sticks κανέλας για επιπλέον γεύση.
By Elena Liapaki